"Na, ezt a CEMP-nél biztos nem lehet..."

De lehet!

Jó hír a leglátványosabb szponzorációk kedvelőinek, hogy 2010. áprilisától a SportGéza, Totalcar és Velvet felületeire teljes képernyős szponzorációk is foglalhatók.

A szponzorációk ma már nem csupán az image kampányoknak jelentik fontos elemét, hanem a többi hirdetés közül való kiemelkedésnek is hatékony eszközéül szolgálnak. A kiadványainkon elhelyezhető teljes képernyős szponzorációk mind a figyelem felkeltésében, mind az image építésében nagy hatékonysággal használhatók. A jól megválasztott szponzoráció persze kapcsolódik az adott oldal jellegzetességeihez, tematikájához, ezért a legmegfelelőbb dizájn kialakításában (opcionálisan) segítséget is vállalunk.

Listaárak:

  • SportGéza: 2.210.000 Ft / 3 nap
  • Totalcar: 2.800.000 Ft / 3 nap
  • Velvet (Tejvaj nélkül): 2.600.000 Ft / 3 nap
  • Dívány (Poronty nélkül): 850.000 Ft / 3 nap

A háttér átszínezéshez kedvezményes áron vásárolhatók meg az oldal banner felületei, mellyel a Hirdető egymással összefüggő statikus és dinamikus grafikai megjelenései teljes egészében uralhatják a kiadványok arculatát.

A háttérkép elkészítését a CEMP nettó 100.000 Ft-ért vállalja, amiből további kedvezmény nem adható (technikai költség), az összeg a reklámköltésnek nem része.

A megjelenések technikai paraméterei

- a háttérkép 1430 px széles és 1000 px magas, a közepén a megfelelő sablon szerinti sávval

- a háttér grafikára használható felülete a sablon szerinti középső sávtól jobbra és balra található 210 px x 1000 px, a kép alatti területen egyedi háttérszín adható meg

- ha a szuperbanner mögötti felületet is használni szeretnék, akkor a vízszintes átkötő sáv magassága a megfelelő sablon szerinti, és beleszámít az 1000 pixeles magasságba

- kreatívon folyó szöveg nem lehet

- a háttérkép egy darab png vagy jpeg fájl, a maximális mérete 250 kB

A háttérkép nem adszerverből kerül kiszolgálásra.

* A koncepció szempontjából lényeges grafikai elemeket ajánlott 1280px –ben elhelyezni, míg a kevésbé fontos elemek a maradék részen helyezhetők el.

Segédletek:

  • sablon Dívány fullscreen szponzorációra
  • sablon Index, Velvet, Totalcar, Totalbike, SportGéza fullscreen szponzorációra

 

süti beállítások módosítása