Index: az első számú hírforrás

Az Index folyamatosan és kiemelten követi az árvízhelyzet alakulását, segítséget nyújtva a civil önszerveződéshez is. A legfontosabb információk és események elérhetők az Index címlapján a vezető anyagok, illetve a central park képes és videós kiemelései között. Az aktuális vízállás követését a címlapon vízszintmérő segíti. A Belföld rovatban percről-percre követjük az eseményeket, folyamatos riportokkal jelentkezünk a kiemelt helyszínekről.  A víz szintjének alakulása timelapse képünkön is követhető. Kollégáink ott vannak a Szigetközben, a Rómain, a Margit-szigeten, és mennek mindenhova, ahol nagyobb veszélyt jelent a víz.

Az Index 2., közösségi címlapja, illetve a Blog.hu és az Index közösségi blogja, az sos.blog.hu pedig a civil kezdeményezéseket és tudósításokat fogja össze. A bloggerek hathatós közreműködése mellett igyekszünk az önszerveződést hasznos és azonnali információkkal támogatni.

A látogatottsági adatok azt mutatják, hogy olvasóink is megtalálják a számításukat: ha valamilyen esemény történik itthon vagy a nagyvilágban, akkor hozzánk fordulnak információért, az Index bizonyul az elsődleges hírforrásnak. Az Index Belföld rovatát június 4-én 365 ezer, június 5-én 458 ezer egyedi látogató kereste fel, míg az Origo Itthont 296 ezer, illetve 315 ezer.

arviz_index_origo.png

Forrás: OPA, teljes forgalom, napi oldalletöltések száma

süti beállítások módosítása