Kiadványfejlesztési igazgatóval erősít a CEMP

2017-04-26

Új, kiadványfejlesztési igazgatói pozíciót hozott létre a CEMP fejlesztőcége. A terület élére érkező vezető, Vándor Attila a cégstratégiai feladatok mellett a kiadványok termékfejlesztési koncepciójának megalkotásában és kiépítésében vesz részt. A szakember korábban a HOPPex Kft. ügyvezetője volt.

A TMK Megoldásszállító Kft. saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerén keresztül olvasók millióihoz jut el nap mint nap többek között az Index, a Totalcar, a Napi.hu, a Femina, és a Dívány több száz friss híre és képes beszámolója, de a fejlesztő cég felel az újságolvasó applikációk, az új cikkformátumok és hirdetési megoldások fejlesztéséért, valamint a kiadványok külső-belső megújulásáért is.

A folyamatosan változó tartalomfogyasztási szokások állandó kihívások elé állítják az internetes megoldásokat. Fokozottan igaz ez azokra a kiadványokra, amik mindig igyekeznek egy lépéssel a piac előtt járni. Attila érkezésével még gyorsabban tudunk majd reagálni a kiadványok fejlesztési igényeire, hatékonyabbá válik a párbeszéd a belső csapatok között.

Prigyeni Lénárd, a TMK Megoldásszállító ügyvezetője

A piac mindig odafigyelt a CEMP-kiadványok megújulásaira, én is árgus szemmel követtem az új tartalmi megoldásokat. Nagyon örülök, hogy mostantól mindezek részese lehetek, és bízom benne, hogy projektirányítási tapasztalatommal és eredményorientált szemléletemmel hozzájárulhatok még több újszerű, érdekes, nagyszerű felhasználói élményt nyújtó tartalmi megoldás megvalósításához.


Vándor Attila, kiadványfejlesztési igazgató

vandora.jpg

A TMK Megoldásszállító Kft. 100%-os tulajdonosa az Inda-Labs Zrt. Előbbi az online újságok és kiadványok fejlesztési feladatait végzi, utóbbi a legnagyobb hazai közösségi médiaplatformokat (Blog.hu, Indavideó, stb.) fejleszti.

Hirdetnék