Ön vajon biztonságos tartalmi környezetben hirdet? Nálunk biztosan!

2017-05-09

Bizonyára nem kerülte el az Ön figyelmét sem az offenzív tartalmak mellett, automata hirdetéskiszolgáló rendszerekből megjelenő hirdetések miatt gyorsan nemzetközivé dagadó botrány. Amellett, hogy a szélsőséges tartalmak feltöltőinek bevételhez jutása eleve aggasztó, a hirdetőknek joggal elfogadhatatlan, hogy a pénzük egy része hozzájuk vándorol. A bizalom megingása a gigantikus embertömeget - hirdetéssel is! - kiszolgáló óriás Google-t érintette leginkább, de biztosan fontos beszédtéma volt minden nagy elérésű tartalomszolgáltató csúcsvezetői értekezletén is.

Nekünk például azt juttatta eszünkbe, hogy bár a kezdetektől ügyelünk arra, hogy hirdetési megoldásaink a márkabiztonság szempontjából megfelelő tartalmak mellett jelenjenek meg, ez ne csak magunk által számon tartott, de hirdetőink felé is vállalt értékké váljon. Ezért mostantól ez az alapelvünk A CEMP Sales House márkabiztonsági nyilatkozataként is elérhető.

untitled-1.jpg

Sok minden nem változott, továbbra is biztonságos tartalmi környezetben megjelenő hirdetési megoldásainkat kérje kapcsolattartójától vagy írjon nekünk!

Hirdetnék