Bárcsak lennél te is olyan pénzügyes, aki

- számvitelben szigorú, de munkakapcsolataiban meg tud enyhülni,
- pontosságban és precizitásban nem ismer tréfát, de egy jó hangulatú munkahelyre örömmel jön be dolgozni,
- egyszerre több ügyet is fejben tud tartani, de egy feladatra is képes koncentrálni,
- nem bánja, ha napokig csak az excel a barátja, de bátran kommunikál a rá bízott belső és külső partnerekkel, - szeret a saját tempójában hatékonyan dolgozni, de nem bánja, ha néha úszik a feladatokban,
- határozott, de tud türelmes is lenni, mert akkor már holnaptól a magyar web meghatározó médiacsoportjánál dolgozhatnál

pénzügyi munkatársunkként!

photo_2018_04_10_16_11_43.jpg

Feladataid között lennének a vevői számlázási feladatok iratkezeléssel, adminisztrációval, reklamációkezeléssel, a kapcsolattartás a megrendelőkkel, közreműködnél a havi-negyedéves zárásokban, és az egyéb, háttértámogatással kapcsolatos ügyintézésben.

Akkor jelentkezz hozzánk, ha birtokában vagy szakirányú középfokú, és /vagy pénzügyi-számviteli ügyintézői végzettségnek, van pénzügyi területen szerzett legalább 5 éves gyakorlatod, felhasználó szinten ismered az MS Office-t, kiválóan priorizálsz, rendszerezel, kooperálsz, kitartó vagy, és türelmes.

Cserébe mi teljes munkaidőben, remek munkakörnyezetben, megbízható, stabil munkaadói háttérrel. Ne habozz, küldd el szakmai önéletrajzodat a hr@cemp.hu címre, a tárgy legyen pénzügyi munkatárs!