Mitől olyan extra a Pre-roll extra?

2018-10-02

pre-rollnak már a nevéből kiderül minden, nem is kell gugliznunk, hiszen pre, mint megelőző és roll, mint gördülés - és már be is azonosította az agyunk, hogy ez a videók előtti pár másodperces hirdetés lesz.  Valamirevaló hirdetőként pedig szinte biztos, hogy használtunk már vagy használunk most is ilyen megoldást.

De mit takar a Pre Roll Extra?
Egy opcionális, feláras kiegészítő a pre-roll mellé, ami jelez a felhasználónak, hogy hékás, itt vagyok, a videó nem tűnt el a randomizált viszontlátásig, hanem egy klikkeléssel elérheted a hirdető oldalát/termékét!

Egy statikus, 310x40 pixeles emlékeztető bannerről beszélünk, ami a pre-roll dizájnjához, üzenetéhez grafikailag illeszkedik.  A jobb oldali hasábban jelenik meg és ott is marad kitartóan, miután átkattintja a user a hirdetést vagy (jobb esetben) lefut teljes hosszában.

iv_badge_v2.png


Újabb oldalletöltésnél viszont csak akkor jelenik meg ismét, ha a szpot is elindul. Így tehát Pre-roll és az ő Extrája az összhang jegyében, tökéletes szinkronban működödnek együtt. A kis kép nem tolakszik, nem erőltet semmit, csak lehetőséget ad arra - rendkívül diszkréten- hogy a felhasználó azonnal a kívánt site-on tudjon landolni.

Hirdetnék