Tavasz a Díványon!

2019-04-04

divany_rekord_2.jpg

Érezhetően beköszöntött a tavasz a Díványon (is)! Szerencsére a 203 046 egyedi látogató nem csak áprilisi tréfa volt hétfőn, hanem valóban egy új, nem is akármilyen rekordról beszélünk.

Nézzük, milyen újdonságokkal hasít a Dívány húsztizenkilenc tavaszán:

Elindultak Instagramon az infografikák, igen változatos témákban, amiket már most szeretnek a követők. Hány méter magas az Eiffel torony? Mennyibe kerül Budapesten 1 km metróvonal megépítése? Kiderül, hiszen a Dívány Instagramon is okos, érdeklődő.

Szintén újdonság Facebookon a hét kérdése sorozat, melyhez minden esetben készül egy átfogó cikk is a témában: megosztó vagy csak szimplán érdekes kérdéseket tesznek fel az olvasóiknak, akik aktívan kommentelnek, szavaznak.

A social media vonalon maradva, áprilisban útjára indítottak egy filmes kihívást a Facebookon, ami -bár pár napja fut-, de már most látni a fogadtatáson, hogy nagyon is van létjogosultsága!

A vakteszteket már ismeri egy jóravaló Dívány olvasó; ezek idáig is a legnépszerűbb tartalmak közé tartoztak, újabban pedig videókat is forgat hozzá a Dívány csapata.  Te tudod például, hogy mennyivel finomabb a Merci tejcsokoládéja, mint a Lidl saját márkás verziója?

Hirdetnék