Egy Index-olvasó átlagosan ennyi időt tölt egy nap az Index olvasásával

Korábban már megnéztük, hogy mennyi egyéni felhasználó olvassa az Indexet. Volt olyan négy hét, október 21. és november 17. között, amikor a teljes közönséget, illetve az összes platformot vizsgálva mindössze egyszer fordult elő, hogy nem az Index volt a legtöbb ember által olvasott hírportál. Ezt követően azt is megnéztük, hogy az oldalletöltés megosztás alapján melyik korosztály teszi ki az Index legprominensebb közönségét. A számok azt mutatták, hogy közel 200 millió oldalletöltés 30%-a a 30-39 év közötti olvasóktól származik.

Van itt még egy adat. Az oldalon eltöltött idő. Ez olyan információ, ami sokkal kézzelfoghatóbb az olvasók számára is. A telefonok is képesek már megmutatni, hogy adott időszakban mennyit töltöttünk egy alkalmazás használatával: konkrétan látjuk, hogy mennyit nézzük, pörgetjük a Facebookot és az Instagramot, a levelezésünket és más alkalmazásainkat.

Most megmutatjuk, hogy novemberben, egy ember átlagosan mennyi időt töltött egy nap az Index olvasásával.

i_vs_24_oktnov_ido_2.jpg

A látogatók tartalomfogyasztási szokásai közötti különbséget a legjobban az egy site-on eltöltött idő mutatja meg. Amint az a fenti ábrán is jól látszik:

egy Index-olvasó háromszor annyi időt tölt el az oldal tartalmait böngészve, mint egy 24.hu-olvasó a 24.hu tartalmait nézegetve.

 

süti beállítások módosítása