Egyre többen olvassák a Sóborsot

2020-04-09

sobors.jpg

Az adatok azt mutatják, hogy a mostani időszakban a hírek mellett több gasztro témájú cikkeket olvasnak az emberek. Akár ennek a kialakult helyzetnek a sajátossága is lehetne a Sóbors látogatottságának növekedése, de nem csak ez áll a már napi szinten 51 ezer valós felhasználót elérő kiadvány sikere mögött.

"Öröm számomra,hogy tartósan elértük az átlagos 50 ezer belföldi egyedi látogatót naponta. Olyan szempontból nem meglepetés, hogy folyamatos tudatos építkezés áll az eredmény mögött. A tavalyi platformváltás egyik fő oka, hogy a Google találataink megerősödjenek, és ez nagyon bejött. Természetesen ehhez hozzájárul az állandóan bővülő, seozott tartalom, így egy nagyon stabil látogatói bázist tudunk kialakítani. A decemberi időszakban is volt egy erős fellendülés, ami egy gasztrosite életében természetes, ahogy a januári visszaesés is, viszont mi meg tudtuk tartani olvasóközönségünket. Az elmúlt időszakban az Index nyitón is átszerveztük a jelenlétünket, így a natív hirdetők cikkei akár kiemeléssel is megjelenhetnek itt" - mondta Fehér Ági a lap főszerkesztője, majd hozzátette:

Az is biztos, hogy jelenleg mindenki többet főz a megszokottnál, a Sóbors tartalmait pedig azért szeretik az olvasók, mert az általunk kipróbált receptek mellett sok más praktikus infót kapnak.  

De azt is látjuk, hogy a szezonalitás fontos a főzni vágyó olvasónak, és szívesen veszik azokat a cikkeket, amik nem emlékeztetik őket a jelenlegi nehéz helyzetre. Szerencsére ezt egy gasztrosite könnyen ki is tudja szolgálni."

 

Hirdetnék