Fesztivál ajánlatok az Indamediánál

shutterstock_582293812.jpg

Talán pár hónappal ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy fesztiválokra egyáltalán gondolhatunk idén, de szerencsére úgy alakult, hogy mégiscsak bulizhatunk a nyáron. 

Az elmúlt időszak miatt a szezon igazán különlegesen alakul. Elég sűrű hete lesz annak, aki minden fesztiválon ott akar lenni, mivel várhatóan egy héten lesz szinte az összes nagy nyári esemény.

Két kiadványunk, az Index és a Velvet pár fesztiválra el is látogat, így érdekes és izgalmas tartalmakból idén sem lesz hiány. Emelett a Port.hu-n is elérhetők lesznek a rendezvényekkel, koncertekkel kapcsolatos programajánlók.

shutterstock_204860686.jpg

Fesztivál szezon a kiadványainkon

 

  • Index elsődlegesen a Kolorádó és a Fishing On Orfű fesztiválon vesz részt. Ezekből pedig koncert kritikákból és helyszíni beszámolókból álló cikksorozatok készülnek a kultúra rovatába és a Stenk blogra is.
  • A Velvet szerkesztősége az Efotton és Fezen fesztiválon fog bulizni, és az erről szóló tartalmak a Velvet Nyár nevű időszaki blogon fognak megjelenni. 
  • A Port.hu is fesztivál lázban ég, ezért részletes adatlapokkal, ajánlókkal készülnek, hogy az olvasók és a bulizók is tudjanak tájékozódni, merre vannak a legjobb programok.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az ajánlatunk, akkor keresd fel Indamedia Sales kapcsolattartódat. 

süti beállítások módosítása