Új termék és új árak a Port.hu-n

Az októberben érkezett új főszerkesztő, Molnár Barbara már elmondta, hogy a tartalom bővítésében látja a Port.hu jövőjét. Ezért is lehet számítani arra, hogy megtartva a régi profilt és az olvasókat, folyamatosan új kibővített tartalmakkal jelentkezik a kiadvány. A friss és változatos kontent mellett most egy új termék is elérhetővé válik: 

már rendelhető a Mobil Motion Port.hu-ra is.

 mobil_motion_port_jav2.png

Amint az a fenti képen is látszik, ez egy többfunkciós display formátum. Működés közben ezen a linken lehet megnézni. Röviden a következőket tudja:

  • a nyitónézet egy teljes oldalszélességű kreatív, amiben egy hang nélkül automatikusan induló videó foglal helyet. A videó 5 mp után összecsukódik, és ott folytatódik;
  • a videó után a háttérben az ügyfél kreatívja továbbra is látható marad, ami nem csak egy 787x1180 px méretű statikus képből áll, hanem egy logóból és egy szlogenből is;
  • és a kreatívra még 2 gomb is elhelyezhető, melyhez 2 db url adható le.

Hol jelenik meg? A Mobil Motion hirdetéseket mobil banner top zónában szolgáljuk ki. Fontos: ez a formátum csak hétköznapokra rendelhető.

És még valami:

november 6-tól új áron rendelhető a Port.hu rich media.

A változatos működésű felület, ahol elhelyezhető cube, slider, magnet, magic, swipe gallery és swipe box is, november elejétől banner top áron lesz elérhető.

További részletekért és ajánlatkéréseddel fordulj nyugodtan Indamedia Sales kapcsolattartódhoz, vagy írj a központi email címünkre.

süti beállítások módosítása