Házon belülről érkezik a Femina új főszerkesztője

2022-09-05

Szeptembertől Fehér Ági, az eddigi főszerkesztő-helyettes kerül a női portál főszerkesztői székébe.

Az Indamedia vezetése 2022 januárjában Somodi Hajnalkát bízta meg a Femina Média Kft. ügyvezetői és portfólió igazgatói feladataival. Átmenetileg a főszerkesztői pozíció is a digitális kommunikációs szakemberhez került, valamint két főszerkesztő-helyettest is kineveztek: a szülési szabadságról visszatérő Fehér Ágit, aki alapítása óta dolgozik a női magazinnál, valamint Orbán Violettát, akinek szintén több mint egy évtizedes múltja van a kiadványnál.

Az eddig ideiglenesen betöltött főszerkesztői pozíció kapcsán megszületett a döntés: Somodi Hajnalka a feladatkör ellátására a főszerkesztő-helyettesként dolgozó Fehér Ágit kérte fel.

„Az eltelt bő nyolc hónapban szépen kirajzolódott az a struktúra, amelyben a leghatékonyabban tud dolgozni a szerkesztőség, ez kapott most hivatalos keretet Ági kinevezésével. Remek csapatunk van, nagyon elégedett vagyok eredményeinkkel, különösen most, hogy augusztus 30- án az év eddigi legerősebb napját hozta vezető kiadványunk, több mint 805 ezren olvasták a Feminát*!” – mondta Somodi Hajnalka, a Femina Média ügyvezetője.

Fehér Ági szeptember 1-től veszi át az online női kiadvány főszerkesztői feladatait, munkáját Orbán Violetta támogatja főszerkesztő-helyettesként.

„A kezdetektől dolgozom a Feminánál, de ez ezzel együtt is nagy kihívás és hihetetlen nagy megtiszteltetés is egyben. Hiszek abban, hogy ez a folytonosság jót tesz a site-nak. Tudom, hogy kivételes csapat alkotja a Feminát, így nincs bennem félelem céljaink megvalósítását illetően. Az elkövetkező hónapokban ezeken dolgozunk majd, de a többi egyelőre legyen titok” – fogalmazott kinevezése kapcsán az új főszerkesztő.

*Forrás: DKT/e.gemius (15+belföldi internetezők) 2022. augusztus 30. - RU (Real Users)


Hirdetnék