E-számla: egy gyönyörű barátság kezdete

E-számla: egy gyönyörű barátság kezdete

kepregeny_1.jpg

A képregény és a valóság közti hasonlóság nem a véletlen műve, a történet ugyanis ízig-vérig igaz, a napokban zajlott le ez a párbeszéd a kollégáink között. Igen, nem mindig csak a számlázó fél vagyunk, hanem természetesen mi is kapunk számlákat, amiket rendeznünk kell és előfordul, hogy a sok bába között elvész a gyermek. Azaz jelen esetben a számla és az azzal kapcsolatos adminisztráció. 

Abban is biztosak vagyunk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Ezért szeretnénk segíteni megszüntetni a számlázással járó már-már természetes káoszt.

Nem kell, hogy így legyen.

Válts e-számlára! Nem csak a környezetet véded vele, de nem kavarodnak többé el a papírok, fixen, egy e-mailcímre küldjük minden esetben, átfutási idő nélkül, egyből a kiállításuk után. A számlák így át- és visszatekinthetők. Ha április 15-ig regisztrálsz és legalább net-net 100 000 Ft értékben vásárolsz nálunk május 15-ig AV alapú bannereket, akkor megajándékozunk grátisz 100 000 AV-val.*

 

NE IS MONDJ TÖBBET, REGISZTRÁLOK!

 

* Az akció részletei:
1. Az akció az Indamedia Sales Kft. hirdetési partnerei körében kerül meghirdetésre, függetlenül attól, hogy korábban hirdettek-e már az Indamedia Sales Kft. által értékesített webes kiadványokban. 
2. Az akcióban sikeres e-számla regisztrációval lehet részt venni. Az e-számla regisztrációra a https://indamediasales.hu/2019/01/08/e-szamla#billingContact  internetes oldalon, a számlázásért felelős munkatárs vagy szervezeti egység megadásával, majd az e-számla rendszeréből kapott visszaigazolás megerősítésével van lehetőség. Befejezettnek a visszaigazolt e-számla regisztrációt tekintjük.
3. Az akcióban sikeresen regisztrált partnerek az általuk választott, legkésőbb 2019. május 15-ig megrendelt, legalább net-net 100 000 forint értékű hirdetési kampányuk mellé az akció keretében további 100 000 AV grátisz megjelenést kapnak. (RON multiscreen, 300x250px)
4. Az akciós megjelenésre jogosult hirdetőkkel az Indamedia Sales Kft. két munkanapon belül telefonon vagy e-mailben felveszi a kapcsolatot.

Napi.hu konferenciák: Hungarian Energy Investors Forum 2019

Napi.hu konferenciák: Hungarian Energy Investors Forum 2019

napi_energia.jpg

A piac egyik legmeghatározóbb gazdasági siteja, a Napi.hu 2001 szeptemberétől szervez konferenciákat, így finoman szólva is régi motoros a területen. Bár a rendezvények sokszínűek: üzleti reggelik, tematikus előadások, workshopok, de az közös bennük, hogy szuper-intenzív kommunikációval támogatják meg őket, már a beharangozási fázisban is.

A következő konferencia a Hungarian Energy Investors Forum 2019, március 22-én. Ez már a tizedik olyan energetikai előadása a Napi.hu-nak, ami egy platformra invitálja az energiaszektor meghatározó szereplőit.
A téma pedig több, mint aktuális: a napenergia meghódítja Magyarországot, mely önmagában is egy sor új, esetenként ismeretlen helyzetet és feladatot generál, és átértékeli a hagyományos termelői, szolgáltatói és hatósági hozzáállást is.

Ha szeretnéd a konferenciák iránt érdeklődőket, mint célcsoportot megcélozni olvasd át a rendelkezésre álló szponzorcsomagjainkat és lehetőségeket!

Ha a konferenciák mellett érdekelnek a Napi.hu felületei is, azt is megértjük, hiszen januárban 19 millió felett volt az oldalmegtekintések száma és csaknem 2 millió az egyedi userek száma.*

 

 

Source: Hungary, DKT-Gemius (15+ domestic audience), 2019-01-01 - 2019-01-31

A Mi Vidékünk

A Mi Vidékünk
mi_videkunk_zala.jpg

Megyénként járja körbe az országot az Index, és igyekszik mindenhonnan érdekes, és fontos történeteket hozni a hasábjaira. A Mi Vidékünk projekt első állomása Zala megye. Ezután következik majd Vas Megye, és utána sorban a többi.

Az induláshoz tíz újságíró, közel egy hónap alatt öt, többnapos helyszíni kiküldetésből hozott nagyjából húsz történetet, amelyeket február vége óta egy hónapon keresztül folyamatosan jelentek meg. Az eddig megjelent cikkeket ezen a linken érheted el. 

A társadalmi felelősségvállaláson kívül, a projekt motorja még a gyönyörködtetés: az Index szívügye, hogy bemutassa az egyes megyék szépségeit, érdekességeit, ezáltal közelebb hozva a fővároshoz és a többi régióhoz. Hogy mire lehet számítani? Lebilincselő fotókra, videókra, riportokra, történetekre.

A Mi Vidékünk projekt hirdetési potenciált jelenthet az érintett régióban található cégek számára, ezért, ha úgy érzed vállalkozásod profiljába vág, vagy belepasszol a marketing stratégiába, amin épp dolgozol, keresd bizalommal kollégáinkat a sales@indamedia.hu címen.

Lenovo a Mobile World Congress mellékletében!

Lenovo a Mobile World Congress mellékletében!
Véget ért az idei Mobile World Congress; a világ legnagyobb mobil eseménye a legújabb innovációkat és vezető technológiákat mutatja be, 2400 vezető cégen és nagyszabású programsorozatán keresztül. Az Index.hu aktívan követte a kongresszust, a mellékletet felületeit pedig ezúttal a Lenovo használta fel kommunikációjához. Nézzük a számokat:
A kampány 6 napon át futott febr. 15-től március 2-ig. Újságíróink Barcelonából közvetítettek, ezért a folyamatos tartalom garantált volt; eleinte 6 cikket, 2 galériát és egy videót tervezett a szerkesztőség, ebből végül 12 cikk, 5 galéria és 4 videó lett. A túlteljesítés a mellékletre is érvényes: a becsült 200 000-es AV helyett 260 316 teljesült, tehát 30%-kal több, mint vártuk. Az Index címlapi blokk szponzoráció további 15, 1 millió AV-vel gazdagította a Lenovo kampányát. Köszönjük a Lenovonak a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a melléklet teljesítését!
mwc_ims_2.jpg

Femina - Olyan, mint Te. De milyen is?

Femina - Olyan, mint Te. De milyen is?

A Femina az egyik legsokszínűbb és legrégebbi kiadványunk: neve a női magazinok világában méltán ismert. 

A Femina képben van az olyan hétköznapjainkat érintő változásokról, minthogy megszűnik sokak számára az utazási kedvezmény. Partner a diétában, tanácsokkal lát el, segít megőrizni egy-két gyógynövénypraktikával az egészséged de foglalkozik olyan aktuális problémákkal is, mint a gyermekeket ért internetes zaklatás vagy a munkahelyi túlterheltség. Közelebb hozza a világ különböző tájait, lehengerlő képekkel mutatja be az alaszkai telet és a 65 napig tartó sötétséget. Inspiráló történetekkel dobj fel a napod, mint a hajfesték elleni hadjárat egy 14 éves Instagramján

A Femina tehát tartalmas és valódi, akárcsak az olvasói.*

femina.jpg

* 30+ nagyvárosi, Esomar AB, diplomás nők. Forrás: DKT - Gemius (15+ belföldi közönség), 2019. febr.,közönség összetétel, multiplatform adat.1 Budapest vagy megyeszékhely

 

Ennyi AV-t tud hozni az Oscar melléklete -avagy üdv ismét a kulisszák mögött

Ennyi AV-t tud hozni az Oscar melléklete -avagy üdv ismét a kulisszák mögött

A kézi-vb után most megmutatjuk, hogyan muzsikál egy olyan volumenű esemény melléklete, mint az Oscar-díjátadó.

Index oldalról a Philips volt a főtámogató. A kampány 9 napig futott, összesen 23 szerkesztőségi anyag született, igen változatos formátumokban: cikkek, hírek, galériák, percről percre közvetítés és podcastok. 230 000  megjelenést becsültünk a mellékletre, ehhez képest 480 854 AV-vel végzett a hirdetés, tehát egy 109%-os túlteljesüléssel.

A percről percre közvetítésben szereplő szponzoráció még külön 106 041 oldalletöltéssel dicsekedhet, az Index címlapi Kult doboz pedig 3 napig brandelve volt. Soha rosszabb Oscart!

oscar_index.jpg 

 

Negyvenezren(!) a Só&Borson

Negyvenezren(!) a Só&Borson

Egy hét sem telhet el csúcsdöntés nélkül, ezúttal a Só&Bors állt be a rekorderek közé. 
A szerethető gasztroszájt receptjeit múlt pénteken 40 187 egyedi felhasználó böngészte! Szuperjó, csak így tovább!

sobors_rekord.jpg

 

És te a saját életedet éled?

És te a saját életedet éled?

divany_1.jpg

Tudatos, okos, érdeklődő, mi az? 

Ez bizony a Dívány lesz, azaz egy olyan női siteunk, aminek fókuszában nem (csak) a szórakoztatással, a szépséggel és az életmóddal kapcsolatos témák állnak, hanem praktikákkal lát el, tájékoztat, utánajár és nem fél a mélyebb témák feldolgozásától sem.

A Dívány olvasója, életét tudatosan élő 30-as, 40-es éveiben járó, diplomás, AB státuszú, főbevásárló nő*. Ezért nem is meglepő, hogy van egy Szülőség rovata csupa aktuális, gyakran pszichológiai vonatkozású írással, mint például, hogy hogyan birkózzon meg azzal egy szülő, ha úgy érzi nem tökéletes a gyermeknevelésben, és hogy tud ez jól elsülni?

A Dívány nem csak családcentrikus, de egy örök kalandor is. Szlogenjével arra biztatja olvasóját, hogy a saját életét élje, ezért örömmel hordoz hasábjain élménybeszámolókat főleg, ha az egy igen káoszos, de annál szerethetőbb brazil utazásról szól.

A Lájfhekk rovat segít a praktikumot kedvelő olvasóinak meghekkelni a hétköznapokat; nem kevés időt és pénzt spórolt például a nasskirálynőknek azzal, hogy végigtesztelte az itthon elérhető salsa szószokat és kíméletlen őszinteséggel véleményezte is őket, hogy az otthoni filmnézés elmaradhatatlan rágcsájához biztosan a megfelelő mártogatóst passzítsuk. 

A Dívány okos. Nem elégszik meg a bőrápolási tanácsokkal és outfit ötletekkel, mert tudja, hogy egy magára adó nő nem csak csinos, hanem intelligens és tájékozott is. Így számos tudományos vagy történelmi kapcsolódású írásra, érdekességre bukkanhatunk a #Világom rovatban, mint például, hogy ki volt az utolsó áldozata a berlini falat őrző katonáknak.

divany_rekord_1.jpg

A cikkek eredetisége, a témák változatos mivolta, a szórakoztatás és összetett, mélyebb tartalmak tökéletes egyensúlya meghozta az eredményt; előző hónapban all time rekordot döntött a Dívány 1 288 242 egyedi látogatóval. 

 

*Forrás: DKT – Gemius (15+ belföldi közönség), 2018. nov., közönség összetétel, multiplatform adat.