A CEMP Sales House márkabiztonsági nyilatkozata

2017-05-09

A CEMP Sales House által képviselt portfolióba tartozó honlapokon megjelenítendő hirdetések márkabiztonsági szempontból megfelelő tartalmi környezetben kerülnek közzétételre.
Etekintetben a CEMP Sales House nem tekinti megfelelőnek

 Az egyes tartalmaknak a fenti kategóriákba történő besorolása az egyes tartalomszolgáltatók által a CEMP Sales House rendelkezésére bocsátott információkon alapul, és az egyes besorolásokért a CEMP Sales House nem vállal felelősséget.
Ez úton szeretnénk felhívni megrendelő partnereink figyelmét, hogy a CEMP Sales House-szal szerződő médiatartalom-szolgáltatók között közéleti, hír- és autós portálok is találhatók, és előfordulhatnak olyan események, amelyek ezen kiadványok által szolgáltatott tartalom szerves részét képezik, közérdeklődésre tartanak számot, mégis beleesnek valamelyik, fentebb említett kategóriába. CEMP Sales House ilyen esetben is a tőle elvárható gondossággal jár el a fentebb rögzített márkabiztonsági szempontok érvényesítése érdekében, azonban az ilyen esetek tekintetében a CEMP Sales House felelősségét kizárja.
A fentebb megfogalmazott márkabiztonsági elvek egyaránt vonatkoznak a CEMP Sales House által befogadott idő alapú és átkattintás alapú kampányokra, valamint a programozott piactéren keresztül értékesített felületekre.

untitled-1.jpg

Hirdetnék