A Mi Vidékünk

2019-03-11

mi_videkunk_zala.jpg

Megyénként járja körbe az országot az Index, és igyekszik mindenhonnan érdekes, és fontos történeteket hozni a hasábjaira. A Mi Vidékünk projekt első állomása Zala megye. Ezután következik majd Vas Megye, és utána sorban a többi.

Az induláshoz tíz újságíró, közel egy hónap alatt öt, többnapos helyszíni kiküldetésből hozott nagyjából húsz történetet, amelyeket február vége óta egy hónapon keresztül folyamatosan jelentek meg. Az eddig megjelent cikkeket ezen a linken érheted el. 

A társadalmi felelősségvállaláson kívül, a projekt motorja még a gyönyörködtetés: az Index szívügye, hogy bemutassa az egyes megyék szépségeit, érdekességeit, ezáltal közelebb hozva a fővároshoz és a többi régióhoz. Hogy mire lehet számítani? Lebilincselő fotókra, videókra, riportokra, történetekre.

A Mi Vidékünk projekt hirdetési potenciált jelenthet az érintett régióban található cégek számára, ezért, ha úgy érzed vállalkozásod profiljába vág, vagy belepasszol a marketing stratégiába, amin épp dolgozol, keresd bizalommal kollégáinkat a sales@indamedia.hu címen.

Hirdetnék