Abonyi Bernadett, a CEMP Sales House új ügyvezetője

2018-11-06

A CEMP SH Kft. ügyvezetőjévé lépett elő, és a cég teljes körű operatív vezetéséért felel az elmúlt 10 évben ugyanitt vezetői pozíciót betöltő Abonyi Bernadett októbertől. Ziegler Gábor, a médiacsoport tulajdonosaként továbbra is részt vesz a stratégia jelentőségű döntéshozatalban.

A kinevezett szakember életében mindig is meghatározó szerepet töltött be az online média; 2001 és 2006 között a TV2 internet csoport szerkesztője, menedzsere, majd a digitális média tartalom és gyártási csoport vezetője lett.

abonyi_detti.jpg

Fotó: Indamedia Sales/Ihász Ingrid 

Bernadett 2007 januárjában került az Index.hu Zrt. kereskedelmi egységéhez, amelynek értékesítéstámogatási területét 2008-tól vezeti. Bernadett az elmúlt két évben tagja volt a vállalat vezetői stábjának is, emellett 2017 októberétől a dívány.hu Kft. ügyvezetői posztját töltötte be.

A hazai digitális piac legértékesebb termékportfólióját képviseljük, amit kívülről a partnereinkkel kiépített évtizedes közös munka, belülről kiváló menedzserek és felkészült szakemberek támogatnak. Meggyőződésem, hogy ezek olyan erős szakmai és humán értékek, amelyek - mint láthattuk az elmúlt években - piacformáló erővel bírnak, továbbmegyek: a top szereplők közül nekünk van a legjobb esélyünk arra, hogy kezeljük a piaci működésből származó egyre váratlanabb kihívásokat. Hatalmas megtiszteltetés ennek a küldetésnek az élére állni, minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy ez megvalósuljon.

A közeljövő feladait tekintve az eddig is követett stratégiát folytatná:

A már meglévő értékeinket szeretném képviselni a munkám során: lendületet, előregondolkodást, hitelességet és a folyamatos megújulást - nem is tudnék mást. A Dívány ügyvezetőjeként volt alkalmam belekóstolni a kiadói munkába, törekszem arra, hogy az így szerzett tapasztalataimat beépítsem a sales house munkájába a szolgáltatás minőségének minden irányú javítása érdekében. Kovács Péter András értékesítési igazgatóval  és a többi területi vezetővel nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy 2019-ben is tovább erősítsük a sales house itthoni vezető szerepét, illetve tovább fejlődjön munkakapcsolatunk ügyfeleinkkel és kiadói partnereinkkel is.

Az új ügyvezető élvezi mind a tulajdonosok, mind a portfólió kiadványait képviselő társaságok menedzsmentjének bizalmát és támogatását.



Hirdetnék