Az Index és a Viber szerelemgyerekeként gyíkember született

2017-03-23

Az Index frissen kiadott sitcker packjével mostantól az olvasók akár a háttérhatalom képviselőivel is rövidre zárhatják a beszélgetéseiket a Viberen. A Magyarországon népszerű csevegőplatformon az Index nemrég publikus chatet nyitott, ahol a legfontosabb hírek mellett a szerkesztőség vitáiba is bele lehet nézni, de van chatbotunk is, ami személyre szabott híreket dobál annak, aki erre vágyik. 

A digitális matricagyűjtemény a Viber és az Index együttműködésének része, ahogyan az is, hogy a platform ikonja ezentúl bekerül az Index oldalain a share gombok közé, hogy az olvasók kedvenc csevegőappjukon keresztül is egyetlen könnyed mozdulattal oszthassák meg az érdekesnek talált cikkeinket rokonaikkal, barátaikkal, üzletfeleikkel.

 

Már évek óta sokkal több üzenetet küldünk itthon is a Facebook Messengeren vagy a Viberen, mint ahány sms-t bepötyögünk, sőt lassan már telefonálás helyett is inkább chatelünk. Ezért nem meglepő, hogy az Index is igyekszik jelen lenni ezeken a platformokon. Szeretnénk, ha minél több felhasználónk iratkozna fel a Viberen is a hírösszefoglalónkra, így napi szinte küldhetnénk nekik push üzeneteket. A Viberen megjelent gyíkemberes sticker pack jó lehetőség hogy megmutassuk, hogy ugyan komoly hírportált készítünk, de azért még tudunk röhögni magukon, és a magyar médiavalóságon.

Szabó Zoltán az Index tartalomfejlesztési vezetője

 A sticker packet a képre kattintva érheti el.

index_stickers_on_viber.jpg

Hirdetnék