Az Oscar-hírversenyt is az Index nyerte

2016-03-11

Huszonhét év után ismét magyar jelöltért izgulhattunk az Oscar-gálán. Magyar idő szerint február 29-én hajnalban a Saul fia, Nemes Jeles László filmje megkapta az év legjobb idegen nyelvű filmjének járó Oscar-díjat. Az érdeklődés a díjátadó előtt és a világraszóló magyar sikert rejtő boríték kinyitása után is óriási volt.

Az eseményeket a magyar interneten az Indexen követték a legtöbben.

oscar_psd_3.png

A díjátadó percről percre közvetítése 235 000* oldalletöltést ért el, hétfőn pedig több mint két és félszer annyi olvasónk kereste fel az Index kult rovatának cikkeit, mint egy átlagos napon. A rovat oldallatöltéseinek száma ezen a napon közel a duplája volt a minket követő Origo kultúra rovatáénak. (*Forrás: Index belső statisztika, multiplatform total adat)

A díjat követő, a Saul fia teljes stábjával készült sajtótájékoztatót a weben kizárólag az Indexen nézhették végig vágatlanul az olvasóink. A közel egy órás videóra 20 000-nél is többen voltak kíváncsiak.

A kultúra iránt érdeklődő, a szórakozásra időt és pénzt fordító felhasználók elérésére a CEMP Sales House számos megoldást nyújt nagy elérésű szórakoztató-kulturális portfóliójában.

Ajánlatért keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk!

Hirdetnék