Bazsó Gábor a Totalcar ügyvezetője

2017-01-30

2017 február elsejétől Bazsó Gábor veszi át a Totalcar.hu Kft ügyvezetői feladatait. Bazsó volt a társaság igazgatója 2000-től 2007-ig, amikor az anyavállalat videós üzletágához igazolt, 2010 óta pedig a CEMP kreatív igazgatója. Utóbbi pozíciójában továbbra is részt vesz a CEMP webes startégiájának irányításában.

Bazsó a TC-ügyvezetői poszton Pusztay Andrást váltja, aki a kiadó több termékének irányítását végzi, és a jövőben ezek hatékonyabb együttműködésére összpontosít.

Bazsó Gábor "Karotta" 17 éve, a Totalcar első hónapjaiban érkezett az autós magazinhoz, eleinte szerzőként és szerkesztőként, Nínó Karotta néven. A cég első hét évében webes fejlesztési és ügyvezetőként vitte a vállalatot, ami Winkler Róberttel közös tévéműsorukkal kiegészülve néhány év alatt az ország egyik legnagyobb autós kiadványcsoportjává vált.

Nagyon be vagyok sózva. Mindig nagyon fontos volt nekem a TC, és a jelek szerint a külvilág sose vette eszre az elmúlt tíz évben, hogy már hivatalosan nem is dolgozom ott, csak a tévéműsorban maradtam benne. Kifelé nem sok minden fog változni, csak hozzáigazítjuk a cégjogi valóságot a látszathoz. Odabent pedig megpróbálunk még menőbb internetes kiadványt csinálni a Totalcarból. Nem lesz nagyon nehéz, mert a TC nélkülem is kiválóan üzemelt, de remélem, hogy közösen találunk még néhány kósza lóerőt a gumiszőnyeg alatt.

Bazsó Gábor, a Totalcar ügyvezetője

unnamed.jpg

Hirdetnék