Bemutatkoznak a PS blogok: Hajcsatok

2011-09-26

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Hajcsatok mutatkozik be.

A hajcsatok.blog.hu az Index címoldalán rendszeresen megjelenő sportblog, amely 2011 júniusában indult. Célja igényes sportszakmai blogposztok rendszeres publikálása népszerű, aktuális, különleges sporttémákról, ám az átlag-sportkedvelő számára is érthető könnyed, laza, fiatalos stílusban.

A hajcsatok témái között megtalálhatóak a legnépszerűbb sportágakkal (labdarúgás, labdajátékok, Formula-1, box, amerikai major sportok), valamint a Magyarországon nagy hagyományokkal bíró olimpiai sportágakkal foglalkozó posztok egyaránt.

A hajcsatok igyekszik a hagyományos sportsajtó megközelítésén kívül eső szemszögből is elemezni a sport eseményeit: lazább hangvétellel, tájékoztatni, sőt, ami még fontosabb, szórakoztatni, egyben gondolkodásra késztetni a blog-látogatóit a sport infotainment jegyében.

Éppen ezért a blog szerzői a mélyebb szakmai elemzések, kérdés-feltevések mellett az igényes bulvár műfajában is rendszeresen publikálnak: érdekességeket, pénzügyi információkat, vagy éppen a sportteljesítményük által elismert, ám egyéb tulajdonságaik miatt is népszerűvé váló sportolók pályán kívüli életének bemutatását.

A Hajcsatok szerzői gárdájában a minőség, a szakmaiság és az eredetiség a hármas hívószó.

Célunk, hogy a Hajcsatok elismert, nívós, népszerű blog legyen, amely újszerű megközelítésével mind több állandó olvasót vonz magához, de érdekességei révén naponta csábít el újabb és újabb látogatókat, akár csak alkalmi Hajcsatok-olvasóvá és -rajongóvá.

Célcsoportunk az a döntően fiatal, 15-45 közötti fogyasztói réteg, amely fejlett digitális kultúrával rendelkezik, rutinszerűen használja az internetet, reaktív, véleményalkotó sportkedvelő.

Hirdetnék