Bemutatkoznak a PS blogok: Makeup

2011-10-17

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Smink | Makeup blog mutatkozik be.

"A Smink | Makeup blog 2011 áprilisában indult és azóta az egyik legnagyobb hazai, smink témájú bloggá nőtte ki magát. Szerintünk az arcápolás és a smink nem arról szól, hogy egy megtévesztő maszkot rajzoljunk az arcunkra, hanem arról, hogy a természetes szépséget kiemeljük, a tökéletlenségeket korrigáljuk és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A Smink | Makeup blog fő tartalmi pilléreit a sminktippek és terméktesztek jelentik, emellett pedig folyamatosan beszámolunk a legújabb sminktrendekről, kampányokról, érdekes vagy meghökkentő termékekről. Nagy sikerrel fut a blogon a hazai beauty bloggereket bemutató Bloggerinák sorozat is.

A Smink | Makeup blogot 2011. szeptemberében átlagosan napi 2.500 egyedi látogató kereste fel, akik 4.400 oldalletöltést generáltak. Ugyanebben az időszakban összesen 58.600 egyedi látogató nyitotta meg az oldalt. A bloghoz egy jelenleg közel hatezer tagot számláló Facebook oldal is kapcsolódik, ahol a blogposztok mellett számos érdekes cikket, fotót, videót és saját munkát osztunk meg."

(Disclaimer: A Smink / Makeup blog egyik szerzője én vagyok.)

Hirdetnék