Bemutatkoznak a PS blogok: Neszeszer

2011-11-06

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Neszeszer mutatkozik be.

A Nesze!szer az első magyar beauty blog, amely egyszerre foglalkozik a szépség minden részével. Beszámolunk az általunk jónak tartott termékek megjlenéséről, de nem feledkezünk meg azokról a pillanatokról sem, amelyek a lelket öltöztetik díszbe. A Nesze!szer az indulás óta eltelt időszak alatt egy komoly és érett közösséggé formálódott, ahol az olvasók vágynak a bloggerek tanácsaira, felhasználják és beépítik azokat a mindennapjaikba, de ahol ők is bent vannak a ringben, hisz időnként ők tesztelnek egy-egy arckrémet vagy szemceruzát. A Nesze!szer egy need to have típusú termék, amely már reggel megadja a lelki útravalót a blog olvasóinak. Mi nyitott szemmel járunk a világban és nem csak azt vesszük észre, mi a trendi, hanem azt is, ha esetleg egy új hely nyílt a városban. A Nesze!szer olyan beauty blog, amely tulajdonképpen egy női magazin.

Olvasóink között ismert emberek is vannak, akik ugyanúgy megosztják a tapasztalataikat, mint bárki más. Fontos számunkra a nyitottság, az őszinteség és a humor. És nem félünk olykor elejteni néhány könnycseppet sem. A szépség nálunk nem felszínességet takar, inkább odafigyelést a dolgokra.

A Nesze!szer az első magyar beauty blog, amely tulajdonképpen egy bátor online női magazin. Itt senkinek nincs takargatnivalója. Trendszetterek vagyunk, tehát a világ tőlünk tudja meg, mitől döglik a légy, legyen ez akár egy új mobiltelefon, vagy fogyasztó eljárás. Minden női táskában és monitoron ott vagyunk, sőt, televíziós műsorokban is.

A jelenben vagyunk a jövő terméke. Egy közösség, amelyhez érdemes tartozni, mert itt mindenre találunk megoldást! A Nesze!szer nem más tulajdonképpen, mint egy női napozó, ahol mindenki tanácsot, tapasztalatot cserél, miközben szépül testileg és lelkileg!

Hirdetnék