Bemutatkoznak a PS blogok: Oceancowboy

2012-10-01

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Oceancowboy mutatkozik be.

oceancowboy.jpg

Szabó Péter egy éve indította el tematikus blogját, s az Oceancowboy azóta jól ismert név lett az amatőr és hivatásos ínyencek körében. A gasztro-szakma éppúgy rendszeres olvasója a blognak, mint azok a fogyasztók, akik szeretik a halételeket, és szeretnének többet tudni az édes- és sósvízi finomságok felhasználásáról, elkészítéséről.

Az Oceancowboy jóval több, mint egy gasztro-blog, hiszen nem csupán recepteket teszünk közzé, hanem számos olyan hasznos, gyakorlati tudnivalót, ami hozzásegíti az olvasókat ahhoz, hogy tudjanak és merjenek bánni a halakkal, a vásárlási tudnivalóktól kezdve a tisztításon, filézésen át egészen a tálalásig. Utazások, piacra járások, éttermi élmények és művészeti kalandok is belefér a tematikába, persze úgy, hogy kötődünk az Oceancowboy-koncepcióhoz.

Ugyanakkor nem akarjuk túlságosan komolyan venni magunkat, elsősorban a szórakoztatás és a kötetlen stílusú tanítás a cél, ezáltal elérve, hogy rendszeres, stabil olvasóközönség alakuljon ki.

Március közepétől az Index által működtetett blog.hu oldalra költöztettük az Oceancowboy-t, s bővült a szerzőgárda is. Péter (Oceancowboy) mellett Hódos Hajni blogger és Szuna Noémi (Tengerszem) újságíró is állandó szerzői lettek az egyre népszerűbb blognak. Folyamatosan erősítjük jelenlétünket a Facebook-on is, blogunkon pedig hirdetési felületeket és promóciós megjelenéseket kínálunk.

Hirdetnék