Bemutatkoznak a PS blogok: Spórolok blog

2014-01-21

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Spórolok mutatkozik be.

sporolok_550_305.PNG

Mókusnak lenni cool dolog.

Azon a bizonyos 2013-as, nyirkos és mókushideg februári napon, két elszánt csíkosként, elhagyva a biztonságot nyújtó odúnkat, elkészítettük első mókuscikkünket, remélve, hogy nem csak két mókusból áll a világ.

Igazunk lett.
Ennek tagadhatatlan bizonyítéka, hogy még egy éves sincs a mókusblog, de Dühös Mókus facebook csoportjában már több, mint 20 000-en fogják egymás mancsát.

Igen, a mókusok köztünk élnek.
A metrón ott áll melletted. Az utcán átenged a zebrán és az utolsó csomag mogyorót is előled veszi le a polcról. Igen, ők is mókusok.

A mókussá válás első fázisa, hogy a lehetőségeink alatt kezdünk el élni és megtakarítást halmozunk fel. Okos beruházásokkal pedig kiadásokat csökkentünk, hogy így legyünk gazdagabbak.

Pár hónapos blogként TOP10-es helyezéssel zártuk a Goldenblog megmérettetést, amire nagyon büszkék vagyunk. Mókusaink sokszor perceket időznek oldalunkon és kiemelten aktívak. Jól látszik, ahogy bóklásznak a cikkek között, keresve mindig az újabb és újabb ötleteket.

Itt a látogatószám az alfája mindennek. Ennek érdekében képezzük magunkat, vendégírókat fogadunk, követjük a trendeket és fejlődünk, fejlesztünk folyamatosan.

Hirdetnék