Bemutatkoznak a PS blogok: Világutazó

2011-10-31

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Világutazó mutatkozik be.

Világutazó blog 2010 márciusában indult virtuális kalandozásra. Naponta frissülő, tartalmas, szórakoztató oldal az utazók és utazni vágyók számára.

Célunk az volt, hogy közelebb hozzuk a néha elérhetetlennek tűnő, távoli úti célokat; megismertessük, illetve felhívjuk Földünk megannyi szépségére, rendkívüliségére olvasóink figyelmét, hogy kedvet kapjanak a világutazók mindennapjaihoz!

Posztjaink között éppúgy megtalálhatók a legérdekesebb, legkülönlegesebb helyek, úti célok, mint az utazás világával kapcsolatos legfrissebb hírek, események. Olyan különleges írások is megjelentek/nek, amelyek óriási érdeklődés középpontjába kerültek. Rendszeresen vesznek át tőlünk cikkeket a legnagyobb online újságok, portálok és utazási oldalak.

Elkötelezett természet- és környezetvédőként, természettudományos képzettségű bloggereként, szerkesztőként a teljesség igénye nélkül dolgozunk fel egy-egy témát, melyek tájékozódást kínálnak nem csak a virtuális, hanem a potenciális utazók számára is.

Szerencsénk volt a ferihegyi SkyCourt terminálját személyesen bejárni még az építkezés fázisában. A jövőben is szívesen teszünk eleget hasonló meghívásoknak. Rendszeresen kapunk meghívókat különböző sajtóeseményekre, amelyeken lehetőség szerint igyekszünk részt venni. A látogatóink által küldött élménybeszámolókat, érdekes utazási élményeket, kalandokat szívesen közzétesszük.

Az oldal látogatói az utazás szerelmeseiből, az utazni vágyókból, valamint a természet és a szépség iránt fogékony, széles látókörű látogatók közül kerülnek ki. Facebook oldalunkhoz már több mint 4600-en csatlakoztak, akik többsége napi rendszerességgel olvassa posztjainkat és lelkesen vesz részt különböző nyereményjátékainkban.

Hirdetnék