Dübörög a május - Az Indamedia Sales májusi hírlevele

2019-05-20

Magyarország nem csak Budapest

Gyönyörűen teljesített a Mi Vidékünk Vas megyei állomása is is. 22 anyag született: a cikkek 674 000 oldalletöltést generáltak, és videókat pedig 114 000 alkalommal indították el eddig. A következő állomás a Balatont is érintő Veszprém megye lesz.

Forrás: DKT-Gemius Rating, 2019.04.02.-05.15., multiplatform, Index belső statisztika

A Díványon is több eszközön fut a rovatszponzoráció

Az  eddig ismert destkope-os kapubanner mellé a tabletes nézeten fix leaderboard, mobilon pedig támogatói fejléc jelenik meg. Ez pedig több AV-t eredményez, szinte változatlan áron. 

Mi már készülünk a nyárra

A legvidámabb évszakra fesztiválokkal, Balatonnal, turizmussal, gasztróval, programokkal kiemelten foglalkozik majd az Index, a Velvet, a Dívány, a Femina, a Retikül, a Só&Bors és a Port is. Az egyedi tartalmak mellé tematikus ajánlatot kínálunk. Keresd sales-es kapcsolattartód vagy írj a sales@indamedia.hu címre!

Adatvezérelt kampányok a nyári időszakra

Az adatvezérelt kampányaink két új kategóriával bővültek: a Nyár és Vizes-vb érdeklődési kategóriákkal tudod nyári ajánlataiddal még hatékonyabban elérni célcsoportod! Ne feledkezz meg a fesztiválokról sem, amik remek kiegészítések lehetnek a két újdonságunk mellett. Keresd fel sales-es kapcsolattartód vagy írj a sales@indamedia.hu címre!

Hirdetnék