Egy meccs, öt gól, 18 cikk, milliós oldalletöltés, erősen indított a focivébé, és annak első napján az Index sportrovata. Az érdeklődés egyre nagyobb lesz, a jó hír, hogy elcsíphet még néhány hirdetési helyet a vébé idejére!

2018-06-15

A csütörtökön rögtön hazai hengerrel indult oroszországi futball-világbajnokságról nehezen maradnak le az Index látogatói, hiszen egy hónapig kiemelt címlapi helyen követhetik a labdarúgás ünnepét. 
poszt_cimlap.png

Index, információs csík, multiscreen, 2018.06.15.

Bőven lesz mit olvasniuk, hiszen már a nyitónapon 18 cikkel várta a sportrovat azokat a látogatókat is, akik 32 év után tudták meg, hogy Irapuátót eszik-e vagy tésztát, de szinte azonnal, hogy a spanyol kapitányt a kezdés előtt egy nappal kirúgták. Sosem látott interaktivitást ígér a portál sportrovata olvasóinak, akik az összes meccset percről percre követhetik online, a kinti történésekről első kézből értesülnek a rovat helyszíni tudósítójától, és nem győzik majd azt a sok elemzést, és háttérinfót, amit a sportosok szinte nonstop gyártanak majd. Kellenek is a friss hírek, hiszen az igazán fontos eseményeket továbbra is az Indexen követik a legtöbben a magyar weben. Ahogy rögtön a sportverseny első napján:

focivebe_elsonap_2x.jpg

Olvasóikat minden érdekli a focivébével kapcsolatban, amiért várhatóan nagyon sokat töltenek majd a szájton. Ha szeretne velük találkozni, foglalja le a még elérhető hirdetési helyeinket, mert hamarabb elfogynak, mint Céronaldó védőjéből a szufla.

Hirdetési megoldásainkért a focivébé alatt keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk!

Hirdetnék