Femina Klub: előadássorozat nőkről nőknek

2016-09-16

A Femina Klub a Femina Média októberben induló hatrészes előadássorozata. A beszélgetésekre a közönséggel közvetlen kapcsolatot biztosító Thália Színházban kerül sor, ahol hónapról hónapra az olvasókat leginkább érdeklő témák kerülnek terítékre. A klubestek azokat a kérdéseket járják körül, amikkel egy nő élete folyamán akarva-akartalanul találkozik, a gyermekneveléstől, a párkapcsolati problémákon át a halál elfogadásáig.

A Femina Klub életre hívásával régi vágyunk valósul meg.  A folyamatos és tudatos portfólió-bővítésnek és a CEMP csoport támogatásának köszönhetően az eseménysorozat elindításához minden adott volt. A FeminaShop webáruház a jegyértékesítésben, a Femina.hu olvasottsági adatai a témák kiválasztásában, a Thália Színházzal évek óta tartó szoros együttműködésünk a helyszín biztosításában, a CEMP Sales House pedig az értékesítési koncepció megvalósításában voltak segítségünkre. Az pedig külön öröm számunkra, hogy a klubestek háziasszonyaként egy olyan, professzionálisan felkészült, rendkívül hiteles és népszerű szakembert üdvözölhetünk, mint Szily Nóra.

(Rácz Brigitta, a Femina Média portfólióigazgatója)

A klubestek nem titkolt célja, hogy szakmai szempontból megbízhatóan válaszolja meg azokat a kérdéseket, melyeket sokszor önmagunknak sem merünk feltenni. Ehhez pedig az adott területen leginkább elismert hazai szakemberek segítségét kértük, mint Vekerdy Tamás, Singer Magdolna, Dr. Tari Annamária, Dr. Almási Kitti, Geszti Péter, Dr. Peták István és Dr. Bánki Endre. Számunkra olyan pozitív értékeket képvisel a klub, mely szponzorációs szempontból is új utakat nyithat a jövőben a Femina előtt.

Az eseménysorozat különlegessége nem csupán a témák érdekességében rejlik, hanem szeretnének plusz élményt is nyújtani a résztvevőknek. A klubestek a beszélgetéseket követő író-olvasó találkozóval, könyvdedikációval, online kérdésfelvetésekkel válnak igazán interaktívvá.

(Tóth Diána, a Femina.hu marketing koordinátora)

A Femina Klubot a CEMP-portfólión futó online hirdetéseken túl országos print- online- és TV-kampány is kíséri. Az estekre jegyek korlátozott számban kaphatók, amiket az érdeklődők a Femina oldalán tudnak megvásárolni.

A Femina Klub előadásai

Singer Magdolna - Elengedés, veszteség, gyász - Beszélgetés Singer Magdolnával - 2016. október 22. 18:00

Dr. Peták István, Dr. Bánki Endre - Tabuk nélkül a rákról, őszintén - A gyógyulás felé is vezethet út - 2016. november 19. 18:00

Vekerdy Tamás - Önfeledt gyerekből sikeres felnőtt - Avagy miért nem a kitűnő tanulókból lesznek topmenedzserek? - 2017. január 5. 18:00

Dr. Tari Annamária - Megfelelések és alulválasztások - Miért ne legyünk tökéletesek? - 2017. február 18. 18:00

Dr. Almási Kitti - Lehetőség a veszteségben - Avagy hogyan fordítsd nyereséggé, ha egy fejezet véget ért? - 2017. április 1. 18:00

Geszti Péter - Nincsen siker kudarc nélkül - Hogyan győzzük le saját korlátainkat? - 2017. április 21. 18:00

Hirdetnék