Index.hu mobil tender - mobilalkalmazás-fejlesztőket keresünk

2010-10-18

Az Index.hu Zrt. nyílt pályázatot hirdet a cégcsoportjába tartozó kiadványok és szolgáltatások mobil alkalmazásainak fejlesztésére.

Az Index – 11 éve a magyar internet index.html-je – partnereket keres a mobileszközök hatékony belakására. Az eddig elsősorban számítógépeken olvasott újságjainkat és szolgáltatásainkat szeretnénk úgy átköltöztetni a mobilokra, hogy ott is olyan magától értetődő és természetes legyen a használatuk, amilyen az évtizedes felületen.

Ehhez a számunkra különösen fontos migrációhoz keresünk olyan társat, aki – amellett, hogy pontosan és megbízhatóan dolgozik, és szenvedélye a precíz elszámolás – tud önállóan gondolkodni, és érti, hogy a mobilalkalmazás nem egyenlő egy átméretezett újsággal, kisebb képekkel: a mobilos böngészőkre magunk fejlesztünk, a pályázattal a webestől nem csupán megjelenésében eltérő alkalmazásaink fejlesztését készítjük elő.

Nem kivitelezőrobotokat keresünk hanem felhasználói aggyal gondolkodni képes, ötletes szakembereket, akik szívesen dolgoznak azon hogy sok esetben az ország kedvenc webes termékét úgy ültessék át egy másik felületre, hogy az ettől ne alig rosszabb legyen, hanem akár lényegesen jobb, mint az eredeti.

A fejlesztés az alábbi termékeket érinti:

Az alkalmazás-fejlesztés platformjai: Android , iOS, Symbian, Windows mobile

Pályázati határidő: 2010.november 1.

Pályázati dokumentum letöltése innen.

Hirdetnék