Ismerd meg a Só&Bors életérzést

2019-02-15

sobors_bagel.jpg

Eszünk, iszunk, jól vagyunk. Ha van helytálló szlogen, akkor ez bizony az, hiszen a Só&Bors hitvallása nem más, mint az örömfőzés. Miért mondjuk ezt?

A tavaly májusban debütált gasztro siteot böngészve megtudhatod például, hogy egy egyszerű palacsintatésztából mennyi mindent lehet elkészíteni. Olyan lájfhekkekről rántják le a leplet, mint, hogy mi mindenre tudod még alkalmazni a teafiltert használat után, valamint végére jár az örök misztikumnak, hogy mi van a párizsiban és kell-e aggódnod? Elkészíthetsz a segítségével egy generációk óta tökéletesen működő szalagos fánkot vagy épp egy olyan citromos sütit, amihez edényeket sem kell bekoszolnod (saywhaat?). A Só&Bors tudja, hogy a magyar pörkölt, az bizony magyar pörkölt, de azt is, hogy az olasz verzióban utánozhatatlanul omlik le a hús a csontról. Tudja, hogy savanyúság nélkül csak fél életet élhetünk, de azt is, hogy néha bizony ráununk a csalamádéra, ezért egy koreai kimcsivel hökkenti meg az olvasót.

Egy szó, mint száz, a Só&Bors praktikus, hiteles, őszinte és két lábbal jár a földön, kezében egy házi gyümölcsszelettel.

 

Hirdetnék