Kovács Péter András, a CEMP SH új értékesítési igazgatója

2018-09-27

Sales csapatunk életében nyáron is pörögtek az események; Kovács Péter Andrást értékesítési igazgató megbízást kapott augusztus 7-én. 

Péter tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán végezte, Kommunikáció- és médiatudomány szakon. Mindig is aktív figyelemmel követte a hazai és a nemzetközi média életét, történéseit, ezen belül pedig az online világ vette le a lábáról újra és újra, nagy ütemű térnyerésével, fejlődésével és lehetőségeivel.

kovacs_peter_andras.jpg

2013 áprilisa óta része a CEMP csapatának: az első években direkt értékesítőként, majd ügynökségi kapcsolattartóként dolgozott, az IT, energia, pénzügyi, építőipari, és gépjármű szektorok hirdetői tartoztak hozzá.

2016 decemberében értékesítési vezetővé lépett elő, a direkt értékesítésért felelt és a top ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozott.

Idén nyáron a sok éves tapasztalat, a piacismeret és persze a tagadhatatlan értékesítői véna alkalmassá tették őt arra, hogy  elérkezzen a következő mérföldkőhöz: az értékesítési igazgatói pozícióhoz.  

 Ez egy új kihívás és már nagyon várom, hogy bizonyítsak. A CEMP-nél mindig 3-4 évvel előre vizionálunk, ezt jól megtanultam a cég ügyvezetőjétől Ziegler Gábortól az évek során és az új pozícióban is ezt az alapelvet szem előtt tartva igyekszem majd előremozdítani az értékesítést.

Ez az időszak azonban nem csak Péternek volt meghatározó, hiszen György Éva értékesítési vezetőként lépett elő, így már ketten segítik Péter munkáját Sárkány Kálmánnal közösen.

Nagyon jó szakemberekkel van lehetőségem közvetlenül együtt dolgozni, Évával és Kálmánnal régóta vagyunk munkatársak. Rengeteg fejlesztés várható a közeljövőben, amikkel még nagyobb szeletet vághatunk ki a tortából.

Hirdetnék