Megjelent Mentes Anyu második szakácskönyve a Dívány gondozásában

2021-10-22

Az első könyv sikerén felbuzdulva októbertől elérhető a FeminaShopban a népszerű receptkönyv folytatása.

A Dívány életében mérföldkőnek számított az első szakácskönyv kiadása, ami a Mentes Anyu márkanevet széles körben is ismertté tette. A kötet szerzője, a Dívány munkatársa Nemes Dóra – aki egyben Mentes Anyu kiötlője és megszemélyesítője is – családi indíttatásból kezdett mentes receptek megalkotásával foglalkozni.

A könyv írója legújabb receptgyűjteményét nem csak inzulinrezisztenciában vagy a cukorbetegségben érintettek számára ajánlja. A szakácskönyv hasznos lehet életmódváltóknak is, hiszen minden étel tápértéke pontosan, adagokra vetítve megtalálható a receptek mellett.

Dóra legújabb szakácskönyve igazi csapatmunkában készült: a receptek szakmai ellenőrzését Szarka Dorottya dietetikus végezte el, valamint a könyvben két izgalmas mentes receptet jegyez Bicsár Attila kreatív séf is. A csaknem hatvan fogást Ruzsovics Dorina csodás fotói illusztrálják.

Az első kötet kiadása óta a Mentes Anyu közösség is folyamatosan bővül. Az IR-diétát követők és a gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, vegetáriánus vagy vegán ételek rajongói körében egyértelműen hiánypótló a régóta várt, új kötet. De ahogy Dóra fogalmaz, azoknak is iránytű lehet ez a kiadvány, akik még csak most indulnak el az úton és új ötleteket keresnek.

A Mentes anyu szakácskönyve 2 már megvásárolható a FeminaShopban.

Hirdetnék