Megújult a Dívány

2010-07-19

Egyéves lett a Dívány.hu, első születésnapját pedig arculatváltással ünnepli. Mostantól új színekkel, nagyobb képekkel, egyszerűbb navigálással találkozhatnak az olvasók. A tartalom is bővül, de a megszokott sorozatok maradnak.

Twitter, Facebook, blogketrec

A látogatók ezentúl egyszerűbben kapcsolódhatnak a Díványhoz a közösségi médiában, a cikkeket pedig egy kattintással oszthatják meg a Facebookon vagy a Twitteren, ha pedig tetszett nekik a tartalom, akkor "lájkolhatják". A Dívány szerzői a Twitteren is követhetők, ahol beszámolnak a médiaeseményekhez kapcsolódó élményeikről, tapasztalataikról, a cikkek születésének a körülményeiről, és más érdekességekről. Ezentúl a Dívány szerkesztősége is szemléz a legjobb hazai blogokból, naponta új posztokat ajánl a blogketrecben.

Tartalom Életmódtól Zöldig

Az uborkaszezon szó a Dívány szerkesztőségi szlengjében nem szerepel, a tartalmat nyáron is bővítik. Emellett a megszokott sorozatok tovább folytatódnak. Az Életmód rovatban Tóth Zsuzsa tovább dolgozik a saját arculatváltásán. Schmidt Judit dietetikus segítségével nyár végére kilenc kilót szeretne leadni, a fogyókúra stációit a Diéta Naplóban osztja meg. A sportban is hosszútávra terveznek. Három önkéntesük,Ancsa, Erika és Zsófi vállalta, hogy műkedvelő futóként két hónap alatt felkészül az őszi Nike Budapest Félmaratonra. Addig is árérzékenyen felkutatják a legjobb budapesti strandokat.

A Kettős Látás két szerzője, Tari Annamária és Horváth Gergely tovább kutatja a kapcsolatok kémiáját, lélektanát és absztrakt tudományát. Ezalatt a Spiritben lassan minden világvallást kielemeznek. A Trend rovatban folytatódnak a WAMP-pal közös műveletek, hogy az olvasókat önstyling akciókra bírják. Miután a szerkesztőség három tagja néhány variációt bemutatott a fesztiválöltözékekre, a másik három szerző nemsokára nyári etno szerelésben debütál, végül bemutatják a desingvásáron összeállított hardcore szetteket.

A Gasztro stábját, Lila Fügét és Fűszeres Esztert sem tartja vissza egy melegfront attól, hogy begyújtsák a sütőiket. Miután felmérték az összes budapesti piac kínálatát, új ötletekkel készülnek...

Hirdessen Ön is a megújult Díványon! Lapozza át médiaajánlatunkat, keresse sales kapcsolattartóját vagy írjon nekünk a sales[at]cemp.hu címre!

Hirdetnék