Minden eddigi rekordját felülmúlta a Dívány

2022-10-28

All time rekordot döntött a Dívány! A prémium online magazin újabb fordulatszámra kapcsolt, és október 26-án átlépte a bűvös 300 ezret a valós látogatók száma.

Folytatódik a Dívány idei menetelése: az év legerősebb napja után most fennállásának leglátogatottabb napját hozta. A DKT hivatalos közönségmérési adatai szerint pontosan 311 508 egyedi felhasználó olvasta az online magazin cikkeit 2022. október 26-án. Ezzel minden eddigi rekordját megdöntötte az oldal, és a valaha volt legmagasabb napi látogatottságát könyvelheti el. Az Indamedia online magazinja egész évben kimagaslóan teljesít, hiszen hónapról hónapra folyamatosan növeli olvasottságát és népszerűségét is.

"Számomra ez azt bizonyítja, hogy minőségi életmód tartalmakkal, és a világ történéseinek hátterét bemutató cikkekkel és interjúkkal meg lehet szólítani szélesebb olvasóközönséget. Szóval a Díványról a világ tényleg több. Arról is fontos visszajelzést kaptunk, hogy az a sok munka, amit a Dívány tudatos tartalmi építésébe fektettünk az idei évben, szépen hozza az eredményét” – mondta az eredmények kapcsán Reiber Gabriella, a Dívány főszerkesztője.

Főszerkesztői ajánló

Az all time rekord napján a legolvasottabb cikkek között a mindig népszerű, egészséggel és életmóddal foglalkozó írásokon kívül helyet kaptak a történelmi, a pszichológiai és a társadalmi érzékenyítés témájú cikkek is.

Hirdetnék