Mindig nyerő témák: Bajnokok Ligája és Futball Eb tartalmak az Indexen!

2020-12-18

shutterstock_657091270.jpg

Ahogy már írtunk róla korábban is, 25 év után bejutott a Fradi a BL csoportkörbe, de szerencsére itt nem állt meg az élet a magyar futballban: a  válogatott egyenesen a Futball Eb-ig mentelt. 

Kiemelten foglalkozott az eseménnyel az Index, így ezek a tartalmak az olvasók körében is nagyon népszerűek voltak. Volt miből válogatni, hisz 73 cikk készült BL témában, 6 alkalommal közvetítette a szerkesztőség a meccseket percről percre, ezek mellett pedig visszatekintésként 6 részes cikksorozat is futott Az én Fradim címmel. 

A BL melléklet anyagai a fenti időszakban összesen 6.477.407 oldalletöltést értek el. A legolvasottabb cikk ez volt107 000 UV-t és 132 000 PI-t ért el.*

Újabb siker a magyar futball történetében, hogy Magyarország negyedszerre is kijutott a Futball Eb-re! A legutóbbihoz, valamint a BL csoportkörhöz hasonló tapasztalatok szerint szuper olvasott tartalmak várhatók az Indexen, ezért 2021-ben még több anyaggal készül a szerkesztőség, hogy az olvasók semmiről se maradjanak le ezzekkel a történelmi eseményekkel kapcsolatban!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni Futball Eb ajánlatunkért Indamedia Sales kapcsolattartódat!

 

*(Forrás: DKT/Gemius Prism, 2020.10.19.-12.10., időszaki össz oldalletöltés (PI) és egyedi látogató (UV), multiplatform total (app nélkül))

Hirdetnék