Rekordot hozott a Napi.hu-n egy eurós Raiffeisen-ügylet

2014-01-13

napi_1.pngRekordlátogatottsággal indította január első teljes hetét a Napi.hu üzleti portál. Az OLA adatai szerint január 6-án 148.192 egyedi látogatót (UC, teljes forgalom) elérő portál nézettségi csúcsának beállításában komoly szerepe volt annak az exkluzív értesülésnek, amely szerint a Széchenyi Kereskedelmi Bank - pontosabban rajta keresztül az állam - egy azaz 1 euróért veheti meg a Raiffeisen Bank Zrt.-t. (Az ügylet végül nem valósult meg, az osztrák tulajdonos visszalépett.)

Szintén erőteljes olvasói érdeklődést és médiavisszhangot váltott ki az az írás, amely a Körmend és Vidéke Takarékszövetkezettel szemben indult felügyeleti vizsgálat várható megállapításairól szólt. Ugyanígy sokan voltak kíváncsiak arra a pénteken megjelent exkluzív interjúra, amelyben Bige László, az elmúlt év legnagyobb agrárpiaci csatájában, a KITE felvásárlásáért folytatott harcban alulmaradt milliárdos nyilatkozott a Napi.hu-nak.
 
Az ezt megelőző egy év is sikeresen zárult. A gemius/Ipsos Audiece adatai szerint havi valós felhasználószámát 13%-kal, napi átlagos valós felhasználószámát pedig 26%-kal növelte a Napi.hu 2013 novemberében (az előző év azonos időszakához viszonyítva). Ez a növekedés és a januári rekordlátogatottság azért is különösen fontos eredmény, mert azt követően, hogy Napi.hu és a nyomtatott napilap útjai elváltak, többen azt jósolták, hogy a print újság tartalmai nélkül a portál látogatottsága drasztikusan csökkenni fog.

Hirdetnék