Szépek, fiatalok, tudatosak, Retikült olvasnak

2017-06-29

Beauty-hírek, divattrendek, szépségtippek nélkül randább lenne a világ. A szürke árnyalatának néznénk a greenery-t (15-0343, az év divatszíne 2017), szimpla alj lenne az A vonalú palazzo nadrág, és a régi bikininket is csak két helyen találnánk meg; cédén vagy kazettán.

De a világ szerencsére szép. A lombzöld üde, a virágminta harsány, az athleisure könnyed, a wet look igéző, a fekete örök. A 18-39 év közötti nagyvárosi nő pedig érzékeny a szépre, már nem csak követi, de alakítja is a trendeket, hangsúlyosan jelen van a közösségi médiában, tudatosan és szívesen költ önmagára, és hétről hétre elkötelezettebben olvassa a Femina divatmagazinját.

retikulpromo_2017_06_29.png

Elbűvölő esküvői virágkoszorúkért, hatékony makacszsírfaragásért, bombabiztos szoknyatippekért olvassa a Retikült, a divat és szépségápolás iránt érdeklődő olvasók eléréséhez pedig keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk!

Az oldalt elsősorban a 18-39 év közötti fiatal közönség olvassa, ezért tartalomban továbbra is a legújabb divattal, beauty-hírekkel foglalkozunk. A cikkek egyre rövidülnek, mi sem készülünk hosszú írásokkal, viszont rengeteg képes anyag lesz, és több termékteszttel fogunk jelentkezni.

Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője, az oldal megújulásáról

Hirdetnék