Új főszerkesztő a Dívány élén

2017-01-17

Február elsejétől Sákovics Diana lesz a Dívány.hu főszerkesztője. Diana, a kiadvány eddigi szerkesztője, a nemrég távozott Zappe Gábor helyét veszi át a Dívány élén.


sd.jpgDiana az ELTE pszichológia szakán egészség- és szervezetpszichológia szakirányán végzett pszichológus. A médiával nagyjából tíz éve került kapcsolatba, amikor évekre a Velvet újságírója lett, majd néhány évnyi kitérő után - ami alatt a gasztro-, és tőzsdebloggerkedést is kipróbálta - három éve a Dívány Ego rovatának vezetője.

2016 december végéig számomra a pszichorovatról, a szexuálpszichológiai szakpszichológus képzésről, a klienseimről, a Tilos Rádió Teszt és lélek című műsoráról és a Pannon Pszichóról szólt. Mostantól pedig csak a Díványról fog szólni. Egy női magazin attól lesz jó, attól lesz szerethető, ha van karaktere, ha letisztult, átlátható, ha jól meghatározható értékrendet képvisel, ha tud elgondolkodtatóan szórakoztatni. A Díványnál pedig minden lehetőség adott, hogy ilyen újságot írjunk.

Sákovics Diana, a Dívány.hu főszerkesztője

Mindannyian nagy bizalommal és lelkesedéssel várjuk Diánát, aki sok éve a Dívány.hu meghatározó tagja, személye garancia arra, hogy a Divány.hu elismert és megkerülhetetlen szereplője legyen a magyar médiapiacnak.

Andacs Botond, a Dívány.hu lapigazgatója

 A Dívány a CEMP-csoport 2009-ben indult női magazinja.

Hirdetnék