Új főszerkesztő a Totalcar élén

2021-04-29

Az ismert autós portál főszerkesztői feladatait Zomborácz Iván, a Totalbike eddigi szerkesztője veszi át Papp Tibortól, aki továbbra is marad a kiadványnál rovatvezetőként.

A Totalcar élére új főszerkesztőt neveztek ki a Totalbike eddigi szerkesztője személyében. Zomborácz Iván 2021. május 1-jétől veszi át a stafétát elődjétől. A posztról leköszönő Papp Tibor továbbra is a Totalcar sorait erősíti a Tesztek és a Technika rovatok vezetőjeként.

„Amikor Tibi jelezte, hogy a magánéleti okokból nem szeretné tovább vinni a főszerkesztői feladatokat, az a cél lebegett a szemem előtt, hogy a jövőben is mindenki azt a feladatot végezhesse a Totalcarnál, amiben a legjobban ki tud teljesedni. Iván az elmúlt években már sokszor bizonyította kiemelkedő szerkesztői és menedzseri képességeit, ezért nagyon örülök, hogy elvállalta a felkérést. Tibinek szeretném ezúton is megköszönni az elmúlt 8 év áldozatos munkáját – magam és az elődeim nevében is” – beszélt a csere hátteréről Perkó Rudolf ügyvezető.

Zomborácz Iván az előtte álló feladatokról és főszerkesztői terveivel kapcsolatban elmondta: „Lehet, hogy feltűnt másnak is, történt a szerkesztőségben egy generációváltás. Nehéz időszakon vagyunk túl, de van egy szuper stáb, most már jöhet az építkezés. Jó buli lesz.”

Hirdetnék