Új videós hirdetési formátumot készítettünk!

2019-08-30

Ezennel bemutatjuk az Outstreamet.

Egyik nagy előnye, hogy a TV-ben futó kampányokhoz vagy pre-roll hirdetéshez elkészített spotokat nem csak ezekhez a jól ismert formátumokhoz használhatod, hanem +1 felületen megjelenítheted, ha már fáradtságos munkával elkészültek. A +1 felület az Index desktop roadblock zónáit jelenti, azaz standard bannerhelyeket. 

outstream.png

Jó, de miben más ez, mint egy videós banner? – merül fel a kérdés egy jó marketinges fejében. A gyakorlatban a következőket tudja: akkor jelenik meg, ha a zónáig legörget az ember, akkor hang nélkül el is indul a videó; amikor az olvasó tovább görget, akkor megáll, ha visszatér, akkor az adott helyről folytatódik; végül pedig, be is zárja magát, mintha ott se lett volna. Abban is több egy videós bannernél, hogy a videokiszolgálás technikai oldalát mi biztosítjuk, ezért sokkal költséghatékonyabb, illetve nem annyira időigényes megoldás. De, ami még nagyobb pláne az aoutstream hirdetésünkben, hogy külön statisztika készül az indításokról és végignézésről.

Használd a nagy elérést brand kampányodra, vagy vásárolj mellé adat targetet, és építs rá célzott kampányt, célcsoport-specifikus üzenettel! 

Hirdetnék