A Notebook.hu az októberi Display First Award díjazottunk

2023-11-27

Ősszel debütált új termékünk, az Adaptive Ad: Swipe Gallery-t elsőként kipróbáló ügyfelünknek, a Notebook.hu-nak ítéltük oda a DFA-t októberben.

Évek óta dolgozunk együtt a Notebook.hu webshopot üzemeltető Digitáltech Europe Kft.-vel, akik mindig élen jártak abban, hogy kampányaikhoz új hirdetési megoldásokat próbáljanak ki.

2023 őszén vezettük be új termékünket, az Adaptive Ad: Swipe Gallery-t, ami egy roadblock (640x360px) méretű, desktopra tervezett hirdetési megoldás, amely kiemelt láthatóságú zónában jelenik meg. Attól nagyszerű, hogy nemcsak egy banner használható a hirdetési cél elérésére, hanem akár kilenc kreatív is végig lapozható. A hirdetés felhasználói interakció nélkül is elindul, így az olvasó mindenképp felfigyel rá.

A Notebook.hu volt az első ügyfelünk, aki kipróbálta a Adaptive Ad: Swipe Gallery-t októberi kampányában. Az új termék a korábbi roadblock megjelenéshez képest jobb átkattintási arányt biztosított, ennek köszönhetően a Notebook.hu további kampányaihoz is betervezte ezt a hirdetési megoldást.

2000–ben a Notebook.hu az elsők között jelent meg a hazai hordozható számítógépek piacán, néhány év alatt az ország egyik vezető cége lett. Már kezdetektől fogva a legnagyobb gyártók termékeit forgalmazták: Acer, HP, Dell, Samsung, Toshiba, Lenovo, Asus. Legyen szó notebookról, ultrabookról, 2 az 1-ben eszközről, tabletről vagy okostelefonról, ezek mind megtalálhatók a Notebook.hu kínálatában, mint ahogyan a táskák, egerek, hálózati eszközök vagy számítástechnikai kiegészítők is.

„Az elmúlt években, mikor bevezettünk egy újfajta, kreatív hirdetési megoldást, a Notebook.hu mindig nyitott volt arra, hogy kipróbálja ezeket a termékeket. Így volt ez az Adaptive Ad: Swipe Gallery-nél is, így októberben a Notebook.hu-nak ítéltük oda a Display First Awardot” – mondta Pálfi Dávid, az Indamedia Sales értékesítési vezetője.

Borítóképen balról jobbra: Fedor-Nyíri Brigitta account manager (Indamedia Sales), Monori Csilla marketing manager (Digitáltech Europe Kft.) és Farkas András ügyvezető igazgató (Digitáltech Europe Kft.)

Hirdetnék