Az Indamedia Sales bemutatja: Adaptive Ad: Swipe Gallery

2023-09-25

Új hirdetési megoldással bővült az Indamedia Sales kínálata, a lapozható display megjelenés a teljes Indamedia-portfólión elérhető.

Látványos és egyedi hirdetést szeretnél? Ismerd meg újdonságunkat, az Adaptive Ad: Swipe Gallery-t!

Ha több terméket vagy szolgáltatást szeretnél egy akcióban bemutatni, vagy csak egyet, de több előnyét is kiemelnéd a célcsoportod számára, akkor próbáld ki az Adaptive Ad: Swipe Gallery-t! Akkor is remek választás, ha hirdetéseddel bővebb, akár magyarázó jellegű információt (például nyereményjáték leírása) adnál át fogyasztóidnak.

Az első Adaptive Ad: Swipe Gallery már akcióba is lendült, nézd meg működés közben!

Az Adaptive Ad: Swipe Gallery roadblock (640x360px) méretű, desktopra tervezett hirdetési megoldás, amely a kiemelt láthatóságú, úgynevezett roadblock zónában jelenik meg. Attól nagyszerű, hogy nemcsak egy banner használható a hirdetési cél elérésére, hanem akár kilenc kreatív is végig lapozható. A hirdetés felhasználói interakció nélkül is elindul, így az olvasó mindenképp felfigyel rá.

Ha érdekel az Adaptive Ad: Swipe Gallery, és többet szeretnél megtudni új hirdetési megoldásunkról, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Vedd fel a kapcsolatot Indamedia Sales kapcsolattartóddal, vagy írj nekünk a sales@indamedia.hu e-mail-címre!

Hirdetnék