Bemutatkoznak a PS blogok: Vojázs, vojázs

2014-03-10

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Vojázs, vojázs mutatkozik be.

vojazs_550x305.png

A vojázsblog témája az utazás, melyet a blogger szeret szabadon értelmezni: "azt gondolom, hogy az utazás nem csupán a látnivalók megmutatása és elmesélése, hanem ennél lényegesen több. Ezért itt a hasonló blogokon megszokott útleírások, élménybeszámolók mellett gyakran téma az utazásszervezés és az idegenforgalmi marketing is, de az sem ritka, hogy bőröndök, fotózási tanácsok kerülnek fel.

Négy éve kezdtem írni a blogot, sokáig egyedül, mostanában ketten szerkesztjük és írjuk a posztokat. Mindkettőnknek munkája az utazás, így a témát két oldalról ismerjük: nem csak "vesszük", de el is adjuk azt.

Egyik célom, hogy a blog sokszínű legyen és az is maradjon. Minden kontinens, minden ország, minden idegenforgalmi szegmens szerepelhet és felkerülhet. Véleményt ritkán és akkor is csak finoman nyilvánítok, mert úgy vélem, hogy az utazás, nyaralás szubjektív. Mindenki másképp szereti. Mindemellett keresem a különlegeségeket, az érdekességeket, az egyedi dolgokat.

Az utazásszervezés témakörében sokszor mutatok be weboldalakat, technikai fejlesztéseket, mobilalkalmazásokat, hiszen ezekkel könnyebben és jobban tervezhetjük és szervezhetjük meg a nyaralást. Az idegenforgalmi marketingötletek, reklámfilmek, plakátok érdekességképpen jelennek meg. Gyakran építem fel egy-egy téma köré az adott posztot: azonos témájú múzeumokat, hasonló jellegű szállodákat, látványosságokat gyűjtök a világ minden részéről. Fontosnak tartom a környezettudatos szemléletet, ezért a blogon kiemelt szerepet kapnak a "zöld" ötletek, szállodák, utazási alapelvek."

Hirdetnék