Élőben közvetíti a VB-t az Index

2010-05-04

Bűntudattal vegyes sajnálkozással tudatjuk minden kedves olvasónkkal, hogy a CEMP Sales House kiveszi a részét a Házasságok Pettyes Nemezise, a Férfi-Nő Kapcsolat Apokalipszise népszerűsítéséből, azaz élőben közvetítjük a futball-világbajnokságot.

Ezúttal azonban nem pusztán Sport Géza kolléga megszokottan magas színvonalú írásaira, statisztikáira és pompás fotóanyagára támaszkodunk, ó nem. A 2010-es Foci vb mérkőzései élőben, a televíziós sugárzással egyidőben, mozgóképen lesznek láthatóak az Indexen. Izgulunk, be vagyunk sózva, mert ilyen még sose volt, de nagyon jó érzés végre tévé-felbontású, eddig hagyományosan a tévé dobozából elérhető tartalomnak csinálni helyet az internet kellős közepén. A videós közvetítésekre - a futballon kívül - mindenféle integrált írott tartalmi és közösségi megoldással is készülünk, hogy kipróbáljuk, hogy mennyivel tud többet a net a tévénél, ha egyenlő esélyekkel indulnak.

Elnézést kérünk továbbá – a hölgyek mellett – minden gazdasági vállalkozástól, melynek a munkaidőben a hivatali számítógépeken meccset néző alkalmazottak veszteséget okoznak, és pironkodva kérjük a magyar államot, hogy bocsássa meg az Indexnek a GDP-re mért csapást. Mentségünkre szóljon, hogy ilyesmi csak négy évente történik, és mi mindent megteszünk majd azért, hogy nagyon jó legyen.

Hirdetnék