Friss, népszerű tartalmak és egy vadonatúj termék - ezeket ajánljuk

2020-06-26

Ezen a héten három termékünket is a figyelmetekbe ajánlunk, amivel könnyen és gyorsan tudtok minél több embert elérni. 

Magyarország nem csak Budapest

 

“Mi, indexesek nagyon szeretjük, ha elmehetünk például szegedi halászleveket összehasonlítgatni, vagy az alternatív zenekarok veszprémi gyökereit kutatgatni. És szerencsére az Index olvasói is nagyon szeretik ezeket a cikkeket”

- írta Dull Szabolcs az Index főszerkesztője a Mi Vidékünkről.

Az Index ebben a sorozatában egy hónapon át mutat be egy megyét az olvasóknak. Egyedi, hosszú távú projektjében a lap arra vállalkozik, hogy komoly, elemző, de témától függően könnyedebb anyagokat is készít érdekes emberekről, sikeres vállalkozásokról, a legnagyobb helyi beruházásokról, látnivalókról, turizmusról, kultúráról, gasztronómiáról, és egyéb helyi hagyományokról. 

Visszatér az Index.hu népszerű sorozata, a Mi vidékünk. Készült hozzá egy kis kedvcsináló videó, mert még van lehetőség megjelenni az itt megjelenő közkedvelt tartalmakban.

Közzétette: Indamedia Sales – 2020. június 15., hétfő

 

Ebben a hónapban Heves van soron, ezzel a megyével június 22. és július 29. között foglalkozik kiemelten a szerkesztőség. A következő állomás pedig Somogy megye lesz augusztus 3-30. között, és ebben az évben még sorra kerül Hajdú-Bihar és Nógrád megye is. 

 

Újdonság a Feminán

 

Ahogy már az előző posztunkban is írtunk róla rekord olvasottságú volt a Femina június 16-án. De nem csak egy napon ilyen magas a látogatottsága a női kiadványnak, a májusi adatok alapján is olvasottabb volt a Femina, mint az nlc.hu.

Májusban 4.148.812 egyedi felhasználó olvasta a Feminát, míg az Nlc.hu-t 3.680.284. - forrás: dkt.hu, május hónap, teljes platform, összes felhasználó.

Az olvasottsági adatok, így a nagy elérés miatt is érdemes kipróbálni az új longform terméket, ami az ügyfél igényeire szabott, látványos aloldal, ami gyorsan és egyszerűen megvalósítható. Szeretnéd megnézni élesben, működés közben is a Femina Longformot? Itt a lehetőség, hogy a saját szemeddel meggyőződj róla, mire képes a termék:

Az autók szerelmeseinek

Végül pedig következzen a Totalcar népszerű rendezvénysorozata, a Parkoló Parádé. Idén is várunk mindenkit gyereket, kutyát, macskát, de legfőképpen a benzingőz imádóit. Helyszín és időpont: Hungexpo, augusztus 20.

Ajánlatainkkal kapcsolatban keresd Indamedia Sales kapcsolattartódat.





Hirdetnék