Időutazók címmel új kultúrtörténeti podcastet indított a Dívány

2023-08-16

A Dívány ma debütáló podcast-sorozatában arról beszélgetnek a szerkesztőség munkatársai, hogy adott élethelyzet megélése, megítélése vagy kezelése valóban jobb volt-e régen, mint most.

Augusztus 16-án indul a Dívány új, hatrészes podcastje, mely minden adásban egy-egy izgalmas élethelyzetet jár körbe és vizsgál meg a múlt, valamint a jelen nézőpontjából. Az első adásban arról beszélgetnek majd a műsor készítői, hogy milyenek voltak, illetve kik voltak a híres emberek régen, és kik most.

„Új podcast-sorozatunkat leginkább azok számára ajánljuk, akik kíváncsian, nyitottan fordulnak a nagyvilág felé, fogékonyak a történelmi, társadalmi, kulturális témákra, azokból is az izgalmasabb részletek, meglepő összefüggések, tankönyvekben nem olvasható információmorzsák iránt érdeklődnek” – mondta Reiber Gabriella, a Dívány főszerkesztője, az Időutazók moderátora.

Reiber Gabriella, a Dívány főszerkesztőjeAz Időutazók minden témához könnyed hangvétellel nyúl, mégis elgondolkodtató és mély beszélgetéseket hallgathatunk meg hétről hétre. A Dívány kultúrtörténeti podcastje a divatot, a nő szerepét, a gasztronómiát, a gyógyítást és a családi életet is felidézi és bemutatja majd a múlt és a jelen szemszögéből.

A műsor alkotói, résztvevői a divany.hu szerkesztőségének munkatársai és szakértői, akik a témák hiteles szóvivői, és sok egyéni nézőpontot képviselnek. A beszélgetések moderátora Reiber Gabriella, a Dívány főszerkesztője lesz, beszélgetőtársai pedig Bálint Lilla újságíró, irodalomterapeuta; Dr. Hujber Szabolcs nyelvész, dalszövegíró, a Dívány vezető szerkesztője; Juhász Marianna újságíró, stílusszakértő; Kálmán Szonja újságíró, vezető szerkesztő és Molnár-Zolnay Fruzsina újságíró, stílustanácsadó.

Az Időutazók első része ide kattintva már meghallgatható.

Hirdetnék