Mi Vidékünk: ez volt Zala!

2019-04-15

zala_stat_post.jpg
A Mi Vidékünk projekt első fejezete lezárult; 28 szerkesztőségi cikk született, ami ~1 millió oldalletöltést generált, továbbá 3 videó is, melyeket összesen ~106 000 alkalommal indítottak el. Az erős statisztikák mellett az olvasói visszajelzések is igen pozitívak voltak, most összegyűjtöttünk párat az Index közreműködésével:
Nagy örömömre szolgál, hogy az általános Budapestcentrikus gondolkodás mellett rovatuk által a lassan elfeledett vidék is fókuszba kerül.
45, férfi, Budajenő
Nagyon szuper a Mi Vidékünk sorozatotok! Gratula, csak így tovább! Rengeteg embert, és helyet ismerek, akikről és amikről szó volt a zalai részben, de tök jó volt kicsik kívülről is látni őket, magunkat. Ráadásul egy csomó új ismeretet is kaptam. Már pont kezdtem reménytelennek érezni a helyet, és az elköltözésem terveztem. (Képzőművész vagyok, ami vidéken nehéz ügy.) Most inkább újra túrázni kezdtem a környéken. :)
40, férfi, Zalaegerszeg
Tisztelt Szerkesztőség! Most a zalai cikkeket olvasva kimondottan tetszik a rovat, hiánypótló, nagyon színvonalasak a témák és azok feldolgozása! Sok sikert kívánok a témakeresésekhez és kíváncsian várom a további cikkeket, illetve a következő megyéket!
30 éves, vidékről Budapestre költözött férfi

Hirdetnék