Piros buggy és kamion is volt a júniusi Parkoló Parádén

2023-06-30

Nagyon sokan szerettük a maguk korában, és szeretjük a mai napig Bud Spencer és Terence Hill filmjeit. A Totalcar a legutóbbi Parkoló Parádé tematikáját éppen a két olasz színész munkássága köré építette.

A Bud Spencer és Terence Hill filmek legjellemzőbb autója egyértelműen a Különben dühbe jövünk sztárja, vagyis a piros buggy, sárga tetővel. A PP-re két buggy is érkezett, és bár egyiknek sem volt sárga teteje, természetesen így is sikerült megidézni az ikonikus filmes pillanatokat.

Fotó: Jakuszovszky Kristóf / TotalcarKicsivel kevésbé jellemző autó, de annál érdekesebb a Ford A-modell, aminek pickuposított változatát a Bűnvadászokban Geronimo hajtott, mielőtt a bandájával megütközött volna a két pofonosztóval. A júniusi közös parkoláson egy gyönyörű állapotú, OT-rendszámos darab tette tiszteletét.

Szintén nagy kedvenc volt az eseményen a Kenworth nyerges, amihez hasonló szerepelt az És megint dühbe jövünkben. A filmben egy impozáns, világoskék-fehér, csőrös Kenworth szerepelt, amit Zsugabubus eljátszott kártyán, miközben a valódi tulaj, Charlie Firpo békésen aludt benne. A Parkoló Parádéra piros-ezüst, de amúgy nagyon hasonló Kenworth érkezett, piros-ezüst színben, de a hangulata és mérete is egészen lenyűgöző volt, el is vitte a bulit a nézők között. 

Fotó: Jakuszovszky Kristóf / TotalcarEzúttal nem volt Tulaj a pályán, de akit a szlalom érdekelt, annak sem kellett sem csalódnia, ugyanis hivatalos szlalomverseny zajlott a PP-vel párhuzamosan a Hungexpón. Szokás szerint kint volt a Szomjoltóság is a nagy tűzoltóval, a Büntetésvégrehajtásnál pedig bárki kipróbálhatta, milyen egy rabszállító belülről. A hangulat pedig a Spencer Hill Magic Band koncertjével lett teljes.

Fotó: Jakuszovszky Kristóf / Totalcar

Ne felejtsétek, nemsokára ismét lesz Parkoló Parádé! Július 29-én szombaton, a tervek szerint délután 2-kor indul majd a Totalcar következő rendezvénye, ahol a filmes autóké lesz a főszerep. Nem mellesleg visszatér Quixotic is, hogy hangulatba hozzon mindenkit. A részletek ide kattintva olvashatók.

Forrás: Totalcar

Hirdetnék